Primarie

Primaria Stefanesti
Adresa: Comuna Stefanesti, jud Arges
Tel. 0248/266.752, 0248/266.849
E-mail: primarie@stefanesti.cjarges.ro
primar@stefanesti.cjarges.ro

8 comentarii:

cami spunea...

Va rog,am o nelamurire.Stefanestiul ce este,oras sau comuna ?Este o intrebare la care nu-mi pot raspunde,de aceea rog organele abilitate sa-mi spuna.(vezi antetul)

Admin spunea...

Buna Cami, din informatiile culese de pe internet la momentul adaugarii lor pe blog, adresa de contact preluata de pe siteul cjarges.ro este numita 'comuna, pentru o mai buna informare poti sa ii contactezi telefonic si te vor lamuri
Mersi

Unknown spunea...

Buna ziua. Cum as putea sa aflu impozitul pe care il am de platit pe anul 2016? Va sun sau va trimit e-mail cu mai multe detalii? Multumesc.

Unknown spunea...

Buna ziua.
Va rog sa faceti ceva cu tomberoanele de gunoi din str.zavoi,este o mizerie de nedescris.

Unknown spunea...

Buna ziua.
Va rog sa faceti ceva cu tomberoanele de gunoi din str.zavoi,este o mizerie de nedescris.

Silviu Covaci Foto spunea...

Orasul Stefanesti din judetul Arges a luat fiinta ca urmare a declararii ca oras a comunei Stefanesti, judetul Arges prin Legea nr. 83 din 05.04.2004. Conform acestei legi, satele ce apartin orasului Stefanesti sunt urmatoarele: Stefanesti, Enculesti, Golesti, Izvorani, Stefanestii-Noi, Valea Mare Podgoria, Viisoara, Zavoi.

Anticomunist spunea...

Auziți, ăștia din primarie,lăsați vrăjeală, treceți la treaba,ca în Valea Mare,pe str.Coasta Câmpului, ați venit,doar înainte de votare,imbracati în rosu,ca,komunistii,dar,treaba,sufleul. ÎNTREBARE, ce aveți de gând sa faceți cu transportul în comun,cu crearea de locuri de mun an, cu reducerea asistaților sociali.Astea sunt întrebări, mafioților, ca pe madam ex deputat,nu am vazut-o,deloc prin zona,sau,vreau vreun referendum pt demiterea ei.Jos,PSD.

Unknown spunea...

Buna ziua,
As propune edililor orasului Stefanesti alocarea de fonduri in 2020 pentru construirea de santuri colectoare ape pluviale de-a lungul soselei nationale. A se vedea partea dreapta,aceea fara alee pietonala. De cate ori ploua, toata apa de pe sosea se scurge si se revarsa in curtile oamenilor (deoarece acestea sunt situate sub cota de nivel a soselei), inundandu-le casa,pivnitele,beciurile.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons